11 Mart 2012 Pazar

Olmayacak İş!!



Bazen şöyle çok büyük bir olay olsa diyorum. Tüm dikkatlerimizi üstümüze çeksek , ne güzel olurdu. Büyük olaydan kastım van minüt tarzı bir şey değil. Olmayacak bir şey olsa. İmkansız bir şey. Çin’de böcek satan esnaf müşterisine duydun mu abla olanları diye anlatsa…

Martılar dile gelse yeter ulan kuru simit attığınız azıcık da peynir, çay may gönderin deseler. İnsanlığa kızıp bütün Marmara Denizi’ni içseler.  Muhabirin neden içtiniz sorusuna basitçe susamıştık diye cevap verseler. Ha bir de siz insanları sevmiyoruz deseler. O.çocugusunuz hepiniz, götsünüz, yavşak adiler diye isyana kalkışsalar, döner yaparlar o martıları!!! Öğrenciye +ayranla 2 liraya verirler.

Allah diyen aslana sorsalar hacı abdesti nasıl alıyorsun? O değil senin için internette boşalman beş saniye sürüyor diye dedikodular dolanıyor ne diyorsun bu konuda diye sorsalar, aslan gel göstereyim kaç saniye sürdüğünü diye cevap verir mi? Aslan bu, her şey beklenir. Aslan olsam derim.

Acaba kanaryalar Fenerbahçe’nin lakabı olduklarından haberleri var mıdır? Yarın bir gün yönetime gidip telif hakkı isterler mi? İstemek hakları söke söke almalılar haklarını.

Ödünç verilip sahibine geri verilmeyen kitaplardan bir tanesi dile gelse ulan itovlit adam sana değer verdi, okuyunca geri getirirsin diye özellikle belirtti neden beni geri vermiyorsun dese ve o kızgınlıkla intihar etse, bence hiçbir şey olmazdı. Nasıl olsa yeni basımı var. Boşu boşuna intihar etmiş olur. En iyisi efendi efendi durumu kabullenmek.

Ya da Yılmaz Özdil’in enter tuşu dile gelse. Yeter ya bana bastığın azıcık da space’e bas ulan dese. Hakkıdır vallahi billahi! Yılmaz Özdil enter’a çok yükleniyor.  Enter enter çok üzülüyor.

O şu bu değilde Ömer Çelakıl'ın saçı olsam yemin ediyorum isyan ederdim.

2 yorum:

ZoPPa dedi ki...

hacı tüm fantezilerin düşman başına... ama yılmaz özdilin enter tuşu için de ismen dua edelim

Missbone dedi ki...

Yılmaz Özdil'le meşhur enter tuşunun arasına speace sokma lütfen. Bi gönülde iki tuşa yer yok.:D