5 Mayıs 2011 Perşembe

Pideci Muhabbetleri Vol.1


muhabbete başlamadan önce pideci muhabbetleri serisinin mekanını ve kahramanlarını kısaca tanıtalım. sonra sarsıcı muhabbetleri yazarız...


mekan: kocaeli-istanbul arasına sıkışmış, üç tarafı fabrikalarla çevrili, türkiye'nin en asosyal ilçesinin en işlek çarşısının ortasında bir pideci... hızlı garsonları, kapalı ayranı, soğuk limonatası, sayısız kürdanıyla ilçenin en meşhur pidecisi.


kahramanlarımız;


u.t:  doğum tarihi lise yılları boyunca hisse senedi gibi sürekli speküle edilen, anadolunun bağrından kopup gelen bir ailenin ferdi.. memleket hasretini; doğduktan 18 sene sonra fareli, çatısız bir evde bir hafta kalarak giderebildi. hayatı boyunca kolay yoldan nasıl para kazanılabilir? iş yok mu kanka? sorularına cevap aradı.. fikirleri vardı. bazıları uygulansa da birçoğu fikir olarak kaldı. google'da kalan 80 küsur dolarını, hemalhemsat'ın üstüne yattığı 40 ytl sini unutamadı. insanlık onu tutmamış iddaa kuponu satmasıyla hatırlasa da, lise sonda g.ö'ye verdiği ayarı bu bünye unutmayacak. unutturmayacak. peki şu an ne yapıyor? ya pes atıyor ya da halısaha'da sol kulvara akıyor...


n.a: kemik yaşı 24, kimlik yaşı 22.. 3 çocuğu var. bu çocukları hangi ara, kimden yaptığı bilinmiyor. rivayetlere göre çocuklar peçeteden kendi imkanlarıyla doğmuş. en sevdiği sosyallik; sony damgalı, çin malı mp4 oynatıcısında havva durumunu izlemek. akabinde ... neyse. akabini yazmayalım. n.a düzenlidir hem de fazlasıyla... hatta o kadar düzenli ki videolarını baş harfine göre telefonundaki a, b, c, ç, d, e....v, y, z klasörlerine atar. neden böyle yapıyorsun sorularına? kolaylık oluyor olum size ne, açmayın lan videoları diyerek karşılık verir. tamam kolaylık olsun ama neden açmayalım?!! işte bu sorunun cevabı internet kafenin en ücra köşesinde limewire'dan indirilip, cep telefonuna atılan o videolarda gizli... o videolarda ne var? n.a onlarla ne yapıyordu? peçeteler nerede? hepsinin cevabı ilerleyen yazılarda... ayrıca belirtmeden geçmeyelim. kendisi tasarrufludur. her daim cüzdanın derinliklerinde, olmayan gözlerinde bir adet yeşillik bulunur. ayrıca u.t'nin bir numaralı yatırım bankasıdır.


t.g: ben deyip geçmek isterdim ama üstte yazılanlardan sonra iki cümle yazmak lazım. hayatının 4'te 3'ü futbol olan bir yavru. halısaha varsa o da var. saat, mekan fark etmez. büyümekle uğraşıyor. değişimlere saygı duysa da değişimine izin vermiyor. hayatı boyunca u.t'nin fikirlerini canlandırmaya çalıştı. uygulaması atomu bile parçalamaktan zor olan bu fikirlerin bir takımı hayata geçse de uzun soluklu olamadı. pesi, cmyi geç öğrendi. ama öğretenin eline verdi. öğreten ise buna hep karşı çıktı. çünkü gerçekler acıydı.


kahramanlarımızı ve mekanımızı tanıttıktan sonra sıra muhabbette...


vol.2'de görüşmek üzere.

3 yorum:

ZoPPa dedi ki...

havva durumunu hava durumu deyip geçtim sonra tekrar okudum ağlamak üzereyim vol 2 acilen bekleniyo eline sağlık:D

g dedi ki...

gelcek gelcek.. raad ol:D

gokhanurse dedi ki...

en yakın zaman da devamını bekliyoruz.canım da pide çekti mk.